Vragen en antwoorden

Ik zat op de trein van 09:06 te wachten, die niet kwam. Iemand had een vrouw ingehuurd om vragen te stellen aan alle mensen die wachtten op treinen die wel of niet kwamen.
‘Waarom?’ vroeg ze bijvoorbeeld en ze gaf ons een kwartier om erover na te denken. De man met de Pietje Bellmuts, die naast me zat, wist zeker dat het antwoord iets met poedels te maken had, maar toen ze vroeg ‘Hoezo dan?’ verviel hij in een diep gepeins waar ik hem niet meer uit heb zien komen, omdat de trein van 09:36 wel kwam. ‘Waartoe?’ hoorde ik de vrouw nog net zeggen, voordat de deuren sloten, de trein in beweging kwam en zij werd opgeslokt door een pilaar en de pilaar door het station en het station door de trein die een bocht door reed. Ik ging zitten en bevrijdde een Metro die klem zat achter mijn tafeltje om te lezen over de levensfilosofie van Johan Cruijff. En weet je wat het is? Hij had helemaal gelijk.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/dorevanmontfoort/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/dorevanmontfoort/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/dorevanmo...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/dorevanmontfoort/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52