Om je ogen bij op te vreten

A: Mevrouw, madam, lady, ik schenk voor u de mooiste wijn. Zo rood en schuimend als nergens. Kom toch zitten. Ik heb kussens, ja pillows, cushions, terraswarming. Pretty please, mercy en bedankt. U kunt hier ook Spaans leren ja. Kijk maar. Ei, Oeuf, alles. Het staat op de kaart. Hier eten alleen de locals. Ja echt. Speciale prijs. Twintig euro en vissen die zo van uw platte weg zwemmen, zo vers en zout. En die wijn mevrouw, goed genoeg voor onze lieve heer zaliger. Kom toch zitten. Ik zal een liedje voor u zingen. Een lied als de sterren van uw ogen. Ga zitten. Ik breng pinda’s, olijven, broccoli, alles wat u wilt, lady. En een serenade. Vijftien euro. Mooiste olijven, groen en zwart als uw groenzwarte ogen. U maakt mij een dichter, mevrouw. Kom toch binnen. Tien euro. Lekker eten. Belle cuisine om je ogen bij op te vreten. Delicieux! Vijf euro dan. En water voor u, helemaal gratis. Madam, mevrouw, u maakt me gek. Ik maakt me arm. U maakt me failliet. Dit is het beste wat ik kan krijgen. Het beste wat er is. Madam, het vlees, het bloed voor u. Als mijn hart. Pretty please.

De vrouw loopt door.

Madam, madam!

Ze is buiten gehoorafstand.

Bitch.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/dorevanmontfoort/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/dorevanmontfoort/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/dorevanmo...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/dorevanmontfoort/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52