Virtual Reality

VR stelt de schrijver voor uitdagingen waar klassieke schrijftechnieken geen oplossing voor bieden. Hoe kunnen we iets laten zien als de gebruiker zelf bepaalt welke kant hij op kijkt? Hoe kunnen we de gevolgen van acties onder de loep nemen als we niet weten wat een gebruiker gaat doen? Hoe kunnen we een verhaal vertellen in een medium dat zich zo moeilijk laat monteren?

In deze scriptie ga ik op zoek naar verteltechnieken die de gebruiker wel handelend laat optreden. Deze scriptie is dan ook bedoeld als een eerste stap in de volwassenwording van het schrijven voor Virtual Reality.

Lees het onderzoek hier.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/dorevanmontfoort/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/dorevanmontfoort/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/dorevanmo...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/dorevanmontfoort/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52